Om de brand zo lang mogelijk daar te houden waar het is stelt het Bouwbesluit eisen aan de weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag tussen brandcompartimenten. Een pand pand zal daarom opgedeeld worden in verschillende ruimten met verschillende functies:

Brandcompartiment:

het gedeelte van een of meerdere bouwwerken bestemd als maximaal uitbreidingsgebied van de brand.

Subbrandcompartiment:

Het gedeelte van een bandcompartiment bestemd voor beperking van de verspreiding van brand en rook. Afmetingen zijn gebaseerd op de minimale loopafstand (30 minuten).

Beschermd subbrandcompartiment:

Het gedeelte van het compartiment dat meer bescherming biedt tegen brand en rook dan een subbrandcompartiment , eis 30 minuten.

Wij isoleren uw pand tegen vuur.

FQR

FireStop maakt gebruik van het FQR logboek systeem.
FQR staat voor Fireprotection by Quick Report en is een doorontwikkeld product speciaal toegespits op het registreren en onderhouden van doorvoeringen.
De registraties worden gedaan doormiddel van een QR code, deze heeft een unieke code met daaraan alle gegevens die zijn ingevoerd.

In FQR worden alle gegevens met betrekking tot uw project beheerd, inclusief productbladen, testrapporten en certificaten.
Bij oplevering zult u het logboek ontvangen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Firestop kan met al haar kennis en kunde u een totaalpakket bieden voor al uw doorvoeringen tegen een prijs waar u uw vingers niet aan zult branden!

Doorgaans zijn onze prijzen zeer concurrerend en staan wij bekend in de markt om onze goede uitvoering en het nakomen van afspraken. Inmiddels bestaan wij 15 jaar en voeren met ruim 30 eigen medewerkers diverse projecten uit door heel Nederland. Indien u wenst komen wij bij u langs voor een persoonlijk gesprek om het een en ander toe te lichten.

Goede brandwerende scheidingen houden de brand beheersbaar, geeft de kans op het veilig verlaten van het pand en geeft de brandweer de mogelijkheid hun werk te doen

Voor vragen

058-8447119

Hidalgoweg 6

8938BG Leeuwarden

MAANDAG T/M VRIJDAG

Van 9.00 – 17.00

OF MAIL NAAR

Info@firestop.nl