De #1 specialist in bouwkundige brandwering

FireStop

Naast 15 jaar ervaring beschikken we ook over onze eigen isolatiemonteurs en specialistische calculators voor al uw brandveiligheidsvraagstukken, dankzij hun vinden onze brandwerende voorzieningen hun weg naar kantoren, bedrijfshallen, zorginstellingen, winkelpanden en overige gebouwen waarvan de hoofddraagconstructie en/of brandscheidingen brandwerend geïsoleerd dienen te worden.

Doordat wij de calculatie, applicatie en de levering van diverse brandvertragende materialen en applicatietechnieken in eigen beheer uitvoeren kunnen wij u altijd een concurrerende prijs aanbieden.

Het berekenen van de laagdiktes en de hoeveelheden materiaal die nodig zijn voor een project wordt ook door ons verzorgd zodat wij uw aanvraag op korte termijn kunnen verwerken, en u snel weet waar u aan toe bent. Ook voor een gratis advies, brandpreventie problemen of een gebouwinspectie kunt ons benaderen, samen met u komen we altijd tot een oplossing.
Wij isoleren uw pand tegen vuur.

FireStop B.V.

FireStop
Bouwbesluit

Bouwbesluit

FireStop gaat een stap verder!

Het bouwbesluit stelt tegenwoordig hoge eisen ten aanzien van brandveiligheid. Om aan deze eisen te voldoen wordt bij het ontwerp van een gebouw slechts rekening gehouden met de minimale eisen ter voorkoming van schade door brand.

Het verhogen van de brandwerendheid van de constructie komt niet alleen de veiligheid ten goede, maar het kan ook een veel lagere verzekeringspremie opleveren.

Certificaat

van behandeling

Het aanbrengen en certificeren van de brandvertragende isolatie materialen (volgens de daarvoor geldende EU-Normen) wordt door ons in eigen beheer uitgevoerd en op al onze verrichte werkzaamheden geven wij een Certificaat van Behandeling af. Ook is er de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten met Firestop.

In goed overleg met de klant komt Firestop altijd tot een oplossing voor al uw brandpreventie vragen, kortom… Firestop is uw specialist op gebied van bouwkundige brandwerende isolatie.

Certificaat

Voor vragen

058 844 7119

Hidalgoweg 6

8938BG Leeuwarden

Ma-Vr

9:00 – 17:00

Mail naar

info@firestop.nl